Maneeri löytyy
nykyään osoitteesta
maneeri.fi

Maneeri on vuonna 1986 perustettu turkulainen harrastajateatteriryhmä. Vuosittaisten suurempien produktioiden lisäksi ryhmä tekee pienimuotoisia vierailevia esityksiä ja järjestää myös tilaustyönä esityksiä lähes mihin tahansa tarpeeseen.

 

 

etusivulle

aiempia näytelmiä

 

yhteistyötahoja

mursunpitoihin

s-postia Maneerille

 

Yhteistyötahoja:

Teaterföreningen Gille kävi vierailemassa Pommisuojassa -08 esityksellä Är det rakkautta...

Sosiodraamaesityksiä on duunattu mm. Turun AMK:lle, Muumimaailmalle ja Aker Yardsille...

Rikosetsivien vapaapäivä löysi Pommisuojalleen tilat As. Oy Puutorinkulmasta; tekniikkaa JAS-tekniikasta ja Kolmiopalvelusta.

Vuoden neljä alussa Riskiryhmä luovutti tilansa Komeroteatterin Fang Shuin harjoitus- ja esityskäyttöön.

Jo-Jo Teatteri oli estraadina Lähes täydellisen hetken esityksille. Alkupään harjoitukset tapahtuivat Vartiovuoren kesäteatterin tiloissa.

Turun Kuurojenyhdistyksen Sateenkaariteatterin kanssa yhteistyössä valmistettiin kaksikieliset kesäteatteriversiot Shakespearen Kesäyön unesta sekä Myrskystä. Myös Kristillistä opistoa on kiittäminen hyvästä yhteistyöstä ja tilojen käytöstä.

Odota minua takaisin kävi vierailulla Paimiossa Varsinais-Suomen kansanopistossa, Loimaan teatterissa, Alpo Jaakolan patsaspuistossa, Teatteri Tarmossa, Marionettiteatteri Mundossa, TVO:lla, Juhana Herttuan lukiossa ja DBTL:ssa Vanhalla Suurtorilla.

Leikin lopun ensimmäiset näytökset olivat TVO:lla ja jälkimmäiset Brinkkalan Kassaholvissa.

Työväenopisto oli moniaita vuosia Maneerin kotipesä ja värväystoimisto. Improvisaatiokurssien puolelta yhytettiin useita näyttelijöitä produktioihin mukaan.

Arsnetin sivustolta löytyy myös Maneeri (ja pari videoklippiä Kesäyön unesta...)