Mitä ne haluu?

Keitä ne on?

Miltä ne kuulostaa?

Mitä ne sanoo?

Mis niit näkee?

Miten täältä pääsee pois?

Olikos tää nyt etusivu vai?

mursunpitoihin

 

postia oivalle?

 

Oiva keikalla

Klasinpesukiertue Jyväskylän seutuvilla "Kahvi ja Sämpylä" -keikan jälkeen.

tulevat:

...tulevat kun tulevat...

menneet:

Turku 9.(-10.) 11. 2007
LOPF 5

Läsnäolopakkofestivaali pärähti viidennen kerran käyntiin. Oiva soitti perjantaina yhdeksäs päivä puoli yhdeltätoista... Samana iltana myös Rocket Motors, Miehuuskoe ja Kupittaa. Läsnäolo oli siis pakollinen. Ylläolevasta kuvasta saanee jotain osviittaa tilanteen kehkeytymisestä...


Turku 2.6. 2006
HAARIKKA

Oddland ja Simulacrum lämmittivät lavan tähän mennessä vauhdikkaimpaan Jura & Pakke -teutarointiin. Kivaa oli, ja yleisöllä varsin pitkälti haavi auki, kuten aina.


Turku 20.10.2005
KLUBI

Oiva lämmitteli Brüssel Kaupallista - kokoonpanokin oli taas se vanha tuttu. Oivan kaapushow löi yleisön jälleen ällikällä, kuten tavaksi on tullut.


Turku 16.9.2005
Jyrkkä ei humpalle, S-OSIS

Raimo joutui korvaleikkauksesta toipuakseen pysyttelemään kaukana metelistä, joten kitaran varteen yhytettiin Juha Nousiainen.
Mukana kinkereissä oli myös Spine, Oddland sekä Wounded Knee.
Paikalla olleiden lähteiden mukaan irtoviikset karisivat muilta paitsi Mikkeltä heti ekan biisin alussa - tosin Juran takaraivolla majailivat, henkilön itse sitä tietämättä, irtoviikset koko keikan ajan (jekkuilija ei ole ilmoittautunut...). Sikäli onnistunut esiintyminen, että pääesiintyjän (WK) jälkeen yleisö vaati nimenomaan Oivaa lavalle...
Uusversioiduiksi tulivat Leikkimies, Sali Jalin, Ajan varkaat, Pajukkoa, Pieni toukka nahkahousuissa, Älkää saatana keskeyttäkö, Törröllisten huulten paraati, Hoppu, Alkuroinaa, Hartaan harmaan partanaaman herra, Orjat, Aidat sekä Matopoeettinen onokato.
Sekä Pakken polvi, kuulemma...


Oulu 11. 3. 2004
Union-klubi, 45 Special

Illan ensimmäisenä bändinä soitti sattuvasti yhtye nimeltä Oiva Väre.
Oivan irtonaisin keikka tähän mennessä; meininki oli vallan mainio, eli kiitoksia Oululle.


Turku 27. 2. 2004
Läsnäolopakkofestivaali 2,
TVO

Samana iltana olivat keikkansa heittäneet Helge Kontio Populär sekä Asennevammayhdistys. Oivan suoritus viimeisenä bändinä ylitti odotukset: hieman tunnelmallisempiin fiiliksiin tottunut yleisö harveni ennätysvauhtia kun rytke pääsi irti. Mutta paikkahan pitikin saada tyhjäksi ennen sulkemisaikaa..

Turku 23.8. 2003
TVO

Jura juoksi päänsä betonipylvääseen ja muutenkin ylinopeutta kaahaten lämmitti Oiva tuvan sellaiseen kiehumapisteeseen, josta Virhan ja Multimediakonsulttien oli sitten hyvä jatkaa.


Turku 26. 4. 2003
FC Dynamo proudly presents, TVO

Pääesiintyjänä oli Lempikaakao, jota edelsi Oiva, jota edelsi They Stole a Million, jota edelsi Kaasumittari, jota edelsi Deutchlanders. Punkinsukuista iltaa siis vietettiin - ja siinähän Oivan progepunk on paikallaan kuin nenä.