Mitä ne haluu?

Keitä ne on?

Miltä ne kuulostaa?

Mitä ne sanoo?

Mis niit näkee?

Miten täältä pääsee pois?

Olikos tää nyt etusivu vai?

mursunpitoihin

 

postia oivalle?

Jura laulaa ja kapeloi. Keikalla hän juoksee päänsä betonipylvääseen jos sellainen sattuu stagen lähettyvillä pönöttämään. Mies joutoaikoinaan paukuttaa rumpuja Multimediakonsulteissa. Samoin hän teki aikanaan HC Andersenin riveissä ja historiastahan löytyvät myös Kitchen Sink ja DDR Rhythm sekä Jyrki Kuri ja Kommunistit.

Pakke ei myöskään malta paikoillaan olla kun bassoaan pompottelee. Treenikämpillä hän on muuttamassa jokaista biisiä ennenkuin sitä on edes opittu soittamaan. Myös hänet tavattiin aikoinaan Andersenissa ja Eläkeläisissäkin mies on vaikuttanut.
Raimo ei isommin lavalla hötkyile. Ehkä kerran setissä hän tallaa särön pois päältä. Ja lyö hampaansa mikkiin. Toinen bändi heebolla on Stupor Mundi, jossa laulaa luikauttelee hivenen enemmän kuin Oivassa, eli koko ajan.
Mikke koskettelee kiippareita ja laulaa mikin ohi. Koskettimien kanssa on hankala juoksennella, siksi Mikkekin pysyy enimmältään paikoillaan. Hänet löytää myös Stupareitten rivistöstä.
Moilu on liimautunut rumputuolille ja vastaa ylinopeuksista. Hänellä on vain kaksi kättä ja jalkaa, mutta tätä on hankala uskoa pelkän auditiivisen havainnon perusteella. Moilullahan näitä muita bändejä riittää, Lunatics ja Takalo priorisaation kärkisijoilla.